Τα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων είναι σωστά σχεδιασμένα για να δεχτούν ξενοδοχεία και στη συνέχεια να γίνουν κρατήσεις. Τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ξενοδοχείο μέτρια τοποθετημένο στα συστήματα αυτά και σε ένα τέλεια τοποθετημένο την κάνουν οι άνθρωποι.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΓΙΑΤΙ

Η εμπειρία μου και η προσωπική εξυπηρέτηση είναι αυτά που μπορώ να σας προσφέρω.

Μιλάω τη γλώσσα σας

Για μια πενταετία, από τον Δεκέμβριο του 2005 μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 ήμουν κι εγώ ξενοδόχος. Λειτουργούσα το ιστορικό ξενοδοχείο Χελμός στα Καλάβρυτα Αχαΐας. Γνωρίζω πως είστε με πολλά πράγματα απασχολημένοι αλλά έχω δει από τη μεριά του ξενοδόχου τη δυναμική του internet και πως μπορεί να αυξήσει τον τζίρο σας. Καταλαβαίνω πως ίσως να μην είστε computer guru αλλά θα σας βοηθήσω να μάθετε τι μπορεί να κάνει για εσάς η τεχνολογία.

Έχω ασχοληθεί με τα ξενοδοχειακά κοινά

Έχω διατελέσει γενικός γραμματέας και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων. Γνωρίζω τι σημασία έχει ο προορισμός που βρίσκεστε. Έχω δει στην πράξη πόσο μπορεί να βοηθήσει ένα τουριστικό portal όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής. Η συνεργία multi-property booking εξυπηρετεί ακριβώς αυτό τον σκοπό, να μπορεί δηλαδή ο ξενοδόχος να δέχεται κρατήσεις μέσω internet χωρίς να πληρώνει υπέρογκες προμήθειες σε online τουριστικά γραφεία.

Γνωρίζω όσο λίγοι το WebHotelier

Το γνώρισα αρχικά σαν ξενοδόχος όταν το διάλεξα μετά από έρευνα αγοράς για το δικό μου ξενοδοχείο. Από το 2011 και μετά ασχολούμαι με το WebHotelier σε καθημερινή βάση. Έχω υπάρξει project manager σε online flash sale site που οι κρατήσεις γίνονταν μέσω WebHotelier αλλά και μέλος του support team του WebHotelier.

Εξυπηρετώ προσωπικά τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζομαι

Από το set up και την αρχική εκπαίδευση μέχρι την οποιαδήποτε απορία ή πρόταση θα την συζητάμε μαζί. Δεν θα σας εγκαταλείψω μετά την πώληση. Ακούω τις ανάγκες σας και προτείνω.

Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω πως μπορώ να υλοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία σας στο WebHotelier και στο eDistribution για να αυξήσετε την πληρότητά σας.

“Άψογη επαγγελματική αντιμετώπιση. Γρήγορη ανταπόκριση. Το συνιστώ σε όλα τα καταλύματα.”

Ολγα Σάμου, Kripis Studios Thessaloniki

Αυξήστε την πληρότητα
σας σήμερα!

Καλέσετε μας στο 210 8043349 ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να
συζητήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για το ξενοδοχείο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

WebHotelier Express
Set Up σε 3 μέρες!

Στη Fullybooked σας εγγυόμαστε πως το URL της μηχανής κρατήσεων
θα είναι έτοιμο μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

WebHotelier
Booking Engine

Μάθετε Περισσότερα

PrimalRES
Channel Manager

Μάθετε Περισσότερα

Website
Consulting

Μάθετε Περισσότερα

Meta Search Connectivity

Μάθετε Περισσότερα

Quotelier Hotel
Proposal Software

Μάθετε Περισσότερα

RateParity Price Comparison Widget

Μάθετε Περισσότερα