Fullybooked

Our Services

WebHotelier booking engine με την υποστήριξη της fullybooked

WebHotelier Booking Engine

Μετατρέψτε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες του ξενοδοχείου σας. Το WebHotelier είναι λογισμικό πρόγραμμα – μηχανή κρατήσεων (software – online booking engine) μέσω του οποίου γίνονται κρατήσεις. Δίνει δηλαδή τη δυνατότητα στον επισκέπτη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας να κάνει μέσα από το internet απ’ ευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο σας, χωρίς άλλη μεσολάβηση (τουριστικό γραφείο, email, τηλέφωνο κλπ). Είναι κορυφαίας τεχνολογίας, σχεδιασμένο σε γλώσσα Ajax και παρέχει στον ξενοδόχο όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να διαχειριστεί με απόλυτη ελευθερία διαθεσιμότητα, τιμές, προσφορές και ότι άλλο χρειάζεται για να αυξήσει τις απ’ ευθείας πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Πλεονεκτήματα του WebHotelier

 • Δεν χρειάζεται να το αγοράσετε. Λειτουργεί με το μοντέλο Software as a Service (SaaS) που σημαίνει πως είστε συνδρομητής και πληρώνετε μόνο για τις κρατήσεις που λαμβάνετε. Το μόνο εφ’ άπαξ κόστος είναι της παραμετροποίησης του ξενοδοχείου.
 • Δεν απαιτεί δέσμευση. Είστε ελεύθεροι να σταματήσετε τη χρήση του όποτε θέλετε. Είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν είναι τόσο καλό που δεν χρειάζεται να σας δεσμεύουμε νομικά.
 • Είναι ο leader στην Ελληνική αγορά με περισσότερα από 3000 ξενοδοχεία να το χρησιμοποιούν σαν την επίσημη μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα τους. Είναι σύστημα αξιόπιστο και δοκιμασμένο από μεγάλες αλυσίδες, resorts και city hotels  μέχρι μικρούς ξενώνες, βίλες και boutique hotels.  Είναι επίσης το official booking engine σε 1000+ ξενοδοχεία στο εξωτερικό.
 • Δεν έχετε υποχρέωση να δίνετε διαθεσιμότητα στο σύστημα, το διαχειρίζεστε με απόλυτη ελευθερία. Είναι το δικό σας εργαλείο που θα σας βοηθήσει να έχετε απ’ ευθείας κρατήσεις από το internet με πολύ μικρότερο κόστος απ’ ότι δίνετε σε online τουριστικά γραφεία.

Τεχνολογική υπεροχή του WebHotelier

 • Δυνατότητα δυναμικής πολιτικής.  Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να φτιάξετε ότι πολιτική τιμών – προσφορά θέλετε. Για παράδειγμα τιμοκαταλόγους non refundable, εκπτώσεις για κρατήσεις που πραγματοποιούνται νωρίτερα από το συνηθισμένο (early booking discount), εκπτώσεις για μακροχρόνια παραμονή (long stay), εκπτώσεις της τελευταίας στιγμής (last minute), πακέτα και προσφορές που περιλαμβάνουν spa, μεταφορές, εκδρομές, δείπνα κτλ.
 • Δυνατότητα να βλέπετε όχι μόνο πόσοι χρήστες μπήκαν σε καθημερινή βάση στο ξενοδοχείο σας αλλά και για ποιες ημερομηνίες έψαχναν δωμάτιο και από ποια χώρα ήταν
 • Δυνατότητα για δημιουργία booking codes για ιδιωτικούς τιμοκαταλόγους ( για συνέδρια, εκδηλώσεις κλπ) και vouchers για εκπτώσεις στους δημόσιους τιμοκαταλόγους (πχ για repeaters)
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης μέσα στο Facebook Page του ξενοδοχείου
 • Δυνατότητα αναζήτησης σε πολλαπλά ξενοδοχεία (multi property booking), ιδανικό για ομίλους ξενοδοχείων ή για ενώσεις ξενοδόχων
 • Φιλικό προς smartphones & tablets (iPhone, Android, iPad)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με λογαριασμό Google Analytics
 • Δυνατότητα channel management ( μέσω PrimalRes ) για να παρακολουθείται αυτόματα όλα τα κανάλια πώλησης μέσω internet  & σύνδεσης με GDS μέσω Reconline
 • Δυνατότητα μετάφρασης σε 25 γλώσσες
 • Δυνατότητα προβολής τιμών και διαθεσιμότητας σε τουριστικά γραφεία μέσω του WebHotelier B2B.

Συνδεσιμότητα του WebHotelier

Το WebHotelier  δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζετε τις τιμές σας και να δέχεστε κρατήσεις από τα παρακάτω sites:

 • TripAdvisor με το TripConnect & το instant booking
 • Trivago με το direct connect
 • Google με τα Hotel Ads

WebHotelier connectivity with Trivago Google Hotel Ads TripAdvisor

Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με το ξενοδοχείακό σας πρόγραμμα και οι κρατήσεις να εισάγονται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση. Με αυτό τον τρόπο μηδενίζεται η πιθανότητα λάθους και ελευθερώνεται χρόνος από την εργασία σας.

Αξιοποιήστε τη δυναμική του internet με το κορυφαίο booking engine:

Σχεδιασμένο για αυξημένες πωλήσεις

Αυξημένο conversion rate, δηλαδή μεγάλο ποσοστό επισκεπτών που κάνουν τελικά κράτηση

Φιλικό προς τον χρήστη

Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε εύκολη της ζωή του υποψήφιου πελάτη και να τον βοηθήσουμε να πάρει τη θετική του απόφαση. Εύκολη πλοήγηση, αναλυτικές πληροφορίες, κράτηση σε τρία μόνο βήματα.

Ασφαλές & αξιόπιστο

Το WebHotelier είναι PCI certified και διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας ενώ τα δεδομένα φιλοξενούνται σε servers παγκοσμίως αναγνωρισμένων εταιρειών.

Εξαιρετικά εργαλεία στη διάθεσή σας

Το σύστημα διαχείρισης (back office) είναι απλό και εύχρηστο. Σας δίνουμε επίσης όλα τα στατιστικά και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Φιλικό προς τον ξενοδόχο

Το WebHotelier είναι σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιούν ξενοδόχοι, όχι προγραμματιστές. Οι διαδικασίες και οι οθόνες είναι εύκολες στη χρήση τους.

Πάρτε τις σωστές αποφάσεις

Το πακέτο στατιστικών που προσφέρουμε δίνει τη δυνατότητα στον ξενοδόχο να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την τιμολογιακή του πολιτική και να αυξήσει την πληρότητά του.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το WebHotelier booking engine και πως μπορείτε να αυξήσετε τις απ’ ευθείας κρατήσεις σας, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.