Αφιερώνετε πολύ ώρα στη διαχείριση των extranets καναλιών; Κυκλοφορείτε με ενα tablet στο χέρι για να κλείνετε διαθεσιμότητες μέσα στη νύχτα; Μοιράζετε τα δωμάτια στα διάφορα κανάλια για να μην έχετε overbookings; To Primal Channel Manager θα σας λύσει όλα αυτά τα προβλήματα και θα σας ελευθερώσει χρόνο να ασχοληθείτε με πιο δημιουργικά θέματα για το ξενοδοχείο σας.

Το Channel Management είναι το λογισμικό που σας δίνει τη δυνατότητα από ένα σύστημα διαχείρισης (extranet) να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο όλα τα κανάλια πώλησης (Online Travel Agents, Wholesalers, GDS, το booking engine της ιστοσελίδας σας) αναφορικά με τιμές, διαθεσιμότητα και κρατήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ DEMO

Πλεονεκτήματα του Primal Channel Manager

  • Ευκολία στη διαχείριση – Δεν χρειάζεται να μπαίνετε κάθε φορά στο extranet κάθε καναλιού και να ενημερώνετε για μια αλλαγή στη τιμή, μια μείωση της διαθεσιμότητας ή ένα stop sales. Αυτό πλέον γίνεται αυτόματα. Αν θέλετε λόγου χάρη να αλλάξετε την τιμή ενός δωματίου για μια εβδομάδα, την αλλάξετε στο channel manager και αυτόματα ενημερώνονται όλα τα κανάλια πώλησης για την αλλαγή στην τιμή. Επίσης, κάθε φορά που λαμβάνεται μια κράτηση, δεν χρειάζεται να ενημερώνετε όλα τα κανάλια πως μειώθηκε η διαθεσιμότητα. Ο channel manager το κάνει αυτόματα για εσάς. Ακόμα, για να δείτε τα στοιχεία μια κράτησης, πάλι δεν χρειάζεται να μπαίνετε στο extranet του κάθε καναλιού. Τα βλέπετε όλα συγκεντρωμένα στο dashboard του channel manager. Τέλος, μηδενίζεται την πιθανότητα να έχετε overbookings αφού πλέον όλα τα κανάλια έχουν μια κοινή διαθεσιμότητα.

  • Αύξηση στις πωλήσεις  Πλέον δεν χρειάζεται να «σπάτε» τη διαθεσιμότητά σας στα διάφορα κανάλια. Μέχρι τώρα, αν έχετε 10 δωμάτια μπορεί να δίνατε 5 στο ενα κανάλια, από 2 σε δυο άλλα κανάλια και ένα για το booking engine σας. Τώρα πλέον όλα τα κανάλια «βλέπουν» 10 δωμάτια προς πώληση και όποιος προλάβει τα πουλάει. Αν γίνει μια κράτηση ενός δωματίου, όλα τα κανάλια ενημερώνονται πως η διαθεσιμότητα είναι 9 δωμάτια. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε συμβόλαια και με άλλα κανάλια πώλησης αφού πλέον η διαχείριση είναι εύκολη. Αν μέχρι τώρα είχατε 3 κανάλια γιατί μέχρι αυτό τον αριθμό καναλιών μπορούσατε να διαχειριστείτε χειροκίνητα, τώρα μπορείτε να συνεργαστείτε με 3 – 4 ακόμα που θα σας φέρουν επιπλέον κρατήσεις.

Συμπέρασμα για το Primal Channel Manager

Το channel management δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μια τεχνολογική λύση που ελευθερώνει χρόνο. Παράλληλα, σας απαλλάσσει από τη δύσκολη και άχαρη δουλειά της ενημέρωσης των καναλιών. Θα σας επιτρέψει να συνεργάζεστε με περισσότερα κανάλια πώλησης. Έτσι, θα σας αφήσει να ασχοληθείτε με πιο δημιουργικά θέματα που αφορούν το ξενοδοχείο σας.

PrimalRES
Channel Manager

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ DEMO

Αυξήστε την πληρότητα
σας σήμερα!

Καλέσετε μας στο 210 8043349 ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να
συζητήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για το ξενοδοχείο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

WebHotelier Express
Set Up σε 3 μέρες!

Στη Fullybooked σας εγγυόμαστε πως το URL της μηχανής κρατήσεων
θα είναι έτοιμο μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

WebHotelier
Booking Engine

Μάθετε Περισσότερα

Website
Consulting

Μάθετε Περισσότερα

Meta Search Connectivity

Μάθετε Περισσότερα

Quotelier Hotel Proposal Software

Μάθετε Περισσότερα

RateParity Price Comparison Widget

Μάθετε Περισσότερα