Σας δίνουμε τη δυνατότητα να παρουσιάζετε τις τιμές της ιστοσελίδας σας σε websites σύγκρισης τιμών και να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις σας.

Οφέλη:

  • Ο ξενοδόχος διανέμει τις απευθείας τιμές του – (δηλαδή αυτές που πουλάει μέσω της μηχανής κρατήσεών του) σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται στη διαδικασία κράτησης και επισκέπτονται τις διάφορες ταξιδιωτικές μηχανής αναζήτησης για να συγκρίνουν τιμές.

  • Η κράτηση γίνεται απευθείας με το ξενοδοχείο και ο ξενοδόχος έχει τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη

  • Η προμήθεια είναι μικρότερη από αυτή που πλήρωνε ο ξενοδόχος στη Booking.com ή στην Expedia

Δείτε παρακάτω με ποιές ιστοσελίδες μπορείτε να συνδεθείτε, προβάλλοντας τις τιμές σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Google Hotel Ads

Το “Google Hotel Ads” δεν αποτελεί τρόπο διαφήμισης των ξενοδοχείων αλλά πρόκειται για τη δυνατότητα διάθεσης των επίσημων τιμών της μηχανής κρατήσεων του ξενοδοχείου μέσα από τα αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης της Google, αλλά και τα Google Maps. Η Google παρουσιάζει τις τιμές της μηχανής κρατήσεων του ξενοδοχείου μαζί με τις τιμές που έχει η booking.com, Expedia και άλλα κανάλια και σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τις direct κρατήσεις σας. Οι κρατήσεις μέσω Google Hotel Ads έχουν έντονα ανοδική τάση και ένα χαρακτηριστικό που θα σας αρέσει είναι το χαμηλό cancellation rate, κάτω από 10%.

Tripadvisor Instant Booking

Είναι το κορυφαίο review website και η ιστοσελίδα που εμπιστεύονται οι περισσότεροι ταξιδιώτες στον κόσμο. Οι κριτικές που θα διαβάσουν οι υποψήφιοι πελάτες για το ξενοδοχείο σας έχουν βαρύνουσα σημασία στην επιλογή τους. Το TripAdvisor σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να προβάλετε τις απευθείας τιμές σας δίπλα στους ΟΤΑs και να λαμβάνετε direct κρατήσεις. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε το σχετικό video.

Trivago Rate Connect

H Trivago αποτελεί το σημαντικότερο Price Comparison Website παγκοσμίως, με εκατομμύρια ταξιδιώτες το μήνα να το χρησιμοποιούν για να συγκρίνουν τις τιμές των ξενοδοχείων που τους ενδιαφέρουν. Τα τελευταία χρόνια, είναι εμφανής η στροφή της εταιρείας στην προώθηση της επίσημης τιμής από την μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου, είτε με PPC τεχνικές είτε με οn-commission models. Η τελευταία, μάλιστα, αναβάθμιση με το “Trivago Express Booking” φαίνεται να αποδίδει ιδιαίτερα καλά, καθώς ο ταξιδιώτης δεν χρειάζεται να εγκαταλείψει το Website της Trivago προκειμένου να ολοκληρώσει την κράτηση στην επίσημη μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου, γεγονός που διευκολύνει την διαδικασία και ενισχύει σημαντικά τις πωλήσεις των συνεργαζόμενων καταλυμάτων.

Skyscanner Hotels

Η Skyscanner ξεχωρίζει από τα κοινά price comparison websites, καθώς παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στην αναζήτηση των ταξιδιωτών για τα επόμενά τους ταξίδια, συνδυάζοντας, εκτός από ξενοδοχεία, αναζητήσεις για πτήσεις αλλά και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Με την πλατφόρμα να παρουσιάζει σημαντική άνοδο το τελευταίο διάστημα, τα ξενοδοχεία έχουν πλέον τη δυνατότητα να διαθέτουν την επίσημη τιμή της μηχανής κρατήσεών τους και σε ένα συνδυαστικό κανάλι, στο οποίο οι χρήστες καλούνται να οργανώσουν όλα τα επίπεδα του ταξιδιού τους.

Meta Search
Connectivity

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Αυξήστε την πληρότητα
σας σήμερα!

Καλέσετε μας στο 210 8043349 ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να
συζητήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για το ξενοδοχείο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

WebHotelier Express
Set Up σε 3 μέρες!

Στη Fullybooked σας εγγυόμαστε πως το URL της μηχανής κρατήσεων
θα είναι έτοιμο μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

WebHotelier
Booking Engine

Μάθετε Περισσότερα

PrimalRES
Channel Manager

Μάθετε Περισσότερα

Website
Consulting

Μάθετε Περισσότερα

Quotelier Hotel Proposal Software

Μάθετε Περισσότερα

RateParity Price Comparison Widget

Μάθετε Περισσότερα